Da se upoznamo: Mi smo Kockarium

Kockice složene sa osmehom

Zdravo, dobrodošao/la u Kockarium!

Mi smo mala, vredna ekipa ljubitelja kreativne i smislene igre okupljenih oko ideje da (LEGO) igračke mogu da budu dostupne na „pravi” način. Pravi način je za nas stvar vaspitanja i znači povoljne i fer uslove, velik izbor, ljubaznost i osmeh, vođenje računa o detaljima, dobronamernost, neprestano učenje i napredovanje.

Mi smo oni koji ti pomažu da odabereš poklon za rođendan, za sebe ili drugaricu iz vrtića, druga iz škole ili kad želiš da iznenadiš dečka (koji je veliko dete). Mi pomažemo i Zubić vili, rodi, babarogi, Deda mrazu, mega deki, super baki i lekaru da izleči boginje.

Zapravo izgledamo ovako:

Upoznaj nas i uživo! Poseti nas u prodavnicama u Beogradu!

Često imamo bombone i balone! 😉  Gde se nalazimo?

Zašto smo počeli da se profesionalno bavimo LEGO kockama?

Zato što volimo LEGO kocke. Mnogo. I zato što 2015. god. u Srbiji kocke nije bilo moguće pazariti na „pravi“ način. U to vreme smo bili osuđeni na kupovinu paprenih kockica u preskupim i neefikasnim lancima ili na nepouzdanu i ilegalnu internet ponudu.

Mi smo verovali da može bolje.

Zato smo osnovali Kockarium, (prvo internet, a kasnije i pravu, fizičku) prodavnicu sa idejom da:

  • Obezbedimo LEGO kocke po značajno nižim cenama (tako što nećemo biti pohlepni kao drugi i tako što ćemo eliminisati manje važne troškove, a uštedu preneti na krajnju cenu)
  • Budemo 100% fokusirani na LEGO kocke kako bismo mogli da obezbedimo najbolju moguću uslugu uvek i svakom
  • Uvek budemo ljubazni, uslužni i vaspitani, bez obzira na veličinu kutije koju želiš da poneseš kući

Ukratko, mi u Kockariumu ne želimo da moraš da brineš o cenama, kvalitetu i usluzi.
Na tebi je da uživaš u igri sa osmehom, sve ostalo je naša briga.

Ponosni smo na činjenicu da smo upravo mi ti koji su uveli mnoge od ovih profesionalnih praksi kao standard na naše tržište i što smo uspeli da pomerimo stvari sa mrtve tačke. Kocke su danas u zemlji povoljnije, a ista ona konkurencija zbog koje smo počeli da se bavimo ovim poslom, sada pažljivo promatra naše poteze i kopira ih u svoje poslovanje.

Za jednu malu firmu, to je zaista veliki uspeh.

Šta danas radimo?

Uvozimo LEGO kocke vodimo prodavnicu najpovoljnijih LEGO kockica u Beogradu isporučujemo LEGO kocke na tvoju adresu

Do sada smo za vas zapakovali i poslali preko 20.000 paketa punih šarenih kockica i još više puta smo vam pomogli u prodavnici da odaberete pravi set! To je ukupno više od 23.000.000 LEGO kockica koje smo prekockali od dobavljača, preko magacina do sajta i naše prodavnice, sve do tvoje sobe!

Mnogo kockica, zar ne? Zato smo postali pravi eksperti za kocke. 🙂

Šta dalje?

Nijedan posao u koji veruješ i za koji se trudiš nije lak, ali osmeh koji na kraju dobijemo od naših najmlađih kupaca nam uvek iznova daje energiju. Zato ćemo nastaviti da se borimo za vas koji volite LEGO kocke. Ostaćemo verni našim principima i nastavićemo da tražimo nove načine da unapređujemo naše usluge i da budemo bolji za tebe.

 

Hvala što si pročitao/la našu priču. Nadamo se da se uskoro vidimo, a do tada…

Lepo se igraj! 🙂

Tvoj Kockarium tim

Želiš da ostanemo u kontaktu?

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code