Pokloni - Sezonski artikli - Posebne cene za najpopularnije modele - Popusti do 50%

Kockariumova praznična ponuda

Promocija je završena! Trenutni status poklon džakova/prostirki za igru: NEMA NA LAGERU Hvala što ste učestvovali u promociji.

Veliko sniženje

Budi uvek Betmen

Sezonska ponuda

LEGO Friends Advent kalendar

Posebne cene ceo Decembar (ponuda se menja)

USLOVI PROMOCIJE:

Sve promocije važe za kupovine u Kockarium prodavnici u Beogradu i za internet porudžbine.
1) Poklon džakovi za igračke su vrednosti 2.000 dinara i nije ih moguće zameniti za novac i/ili druge nagrade. Poklon džak ćemo poslati zajedno sa prvih 50 kupovina preko 10.000 dinara. Obaveštenje o isteku zaliha će biti objavljeno na našem sajtu, na stranici www.kockarium.rs/kockariumova-praznicna-ponuda/.
2) Star Wars akcione figure i LEGO Betmen film popust od 50% se obračunava na svaki drugi, jeftiniji kupljeni artikal iz iste teme/grupe (nije moguće kombinovati 1 model Star Wars akcionih figura sa 1 Betmen Film setom radi ostvarenja popusta).
3) Specijalne cene se odnose na artikle navedene na stranici https://www.kockarium.rs/lego-kocke-akcija/ u momentu pregleda. Količine setova po specijalnim cenama su ograničene. Modeli na promociji „Specijalna cena“ će se menjati u toku meseca decembra.
4) LEGO Friends Advent kalendar je sezonski model i dostupan je samo dok traju trenutne zalihe.
5) Deda mrazov spisak najtraženijih poklona je promenjiv spisak artikala koje preporučujemo na osnovu dugogodišnjeg iskustva i rada sa decom i mušterijama.
Nijedan od popusta nije moguće primeniti na prethodne kupovine. Sve promocije počinju da važe 3. decembra u 00:01 i traju do isteka zaliha. Kockarium doo zadržava pravo da izmeni ili otkaže bilo koju promociju u bilo kom trenutku. Kontaktiraj nas za sve informacije.