Akcija! Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

10302 Optimus Prajm

Šifra proizvoda: 10302

Ne može se u celosti sagledati na prvi pogled

21.590,00  RSD 19.431,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Otisnite se na putovanje natrag u 1980-e uz sveobuhvatan projekat gradnje LEGO® Optimus Prajm dok sklapate legendarnog Autobota. Ljubitelji Transformersa uživaće u svim detaljima ovog 2-u-1 modela, u kom se Optimus Prajm transformiše iz robota u kamion i obrnuto. Uživajte u plodonosnoj gradnji, upoznajte se sa dodacima i autentičnim pokretima robota, a zatim ga izložite sa ponosom.

Optimus Prajm. Vođa herojskih Autobota. A sada je tu i impresivna 2-u-1 LEGO® gradnja za ljubitelje Transformersa. Probudite strast prema univerzumu Transformersa uz ovaj plodonosni projekat gradnje za odrasle dok izrađujete sve detalje legendarnog robota. Skriva se pred vašim očima Baš kao i voljeni original – ovaj model Optimusa Prajma transformiše se iz robota u kamion i obratno. Uživajte u 19 zglobnih tačaka u režimu robota i otvorite komoru na grudima da smestite Matricu vođstva Autobota. Prikačite mlazni pogon u režimu robota i postavite jonski blaster i Energon-sekiru u ruke Autobota. Drugi autentični dodaci uključuju Energon-kocku i opcioni panel za struk. Dodajte pločicu i ponosno prikažite svoju ljubav prema Transformersima. Dobro došli u samo vašu zonu Provedite kvalitetno vreme uz premijum LEGO komplete sa modelom za gradnju za odrasle. Ovaj komplet je impresivan projekat za vas ili vrhunska ideja za poklon namenjen svakome ko voli kolekcionarske figure Transformersa.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code