Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

10313 Buket divljeg cveća

Šifra proizvoda: 10313

LEGO® Icons Buket divljeg cveća pun autentičnih detalja

7.790,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Počastite sebe ili voljenu osobu jednim od cvetova koji se zauvek mogu izložiti uz pomoć kompleta LEGO® Icons Buket divljeg cveća. Ovaj živopisni buket sa 8 vrsta divljeg cveća vešto je izrađen u potpunosti od LEGO elemenata. Cveće ima podesive stabljike, tako da možete da oslobodite svoju kreativnost i napravite prilagođeni buket koji će postati najupečatljiviji detalj kućnog dekora.

Poklanjanje i dobijanje cveća uvek pričinjavaju radost, a ovaj LEGO® Icons Buket divljeg cveća (10313) ovom vanvremenskom poklonu dodaje kreativnost. Zašto ne biste proslavili narednu posebnu priliku tako što ćete voljenoj osobi poslati cveće koje nikada neće uvenuti i koje nije potrebno zalivati?

Neka kreativnost procveta
U potpunosti izrađen od složenih LEGO elemenata, Buket divljeg cveća sadrži 8 vrsta divljeg cveća na podesivim stabljikama. Cvećari u razvoju i ljubitelji cveća mogu da provedu sate gradeći i identifikujući cvetove inspirisane različkom, lavandom, velškim makom, šumskom krasuljicom, kožnom paprati, afričkom belom radom, larkspurom i lupinom. Kada budu završeni, ovi LEGO cvetovi mogu da se izlože u omiljenoj vazi kao upečatljivi detalj kućnog dekora koji će sejati radost u svakoj sobi u kojoj se postavi.

Biljke napravljene od biljaka
Kao deo revolucionarnog asortimana LEGO Botanical Collection za odrasle, ovaj komplet uključuje nekoliko elemenata napravljenih od plastike biljnog porekla, koja je proizvedena od šećerne trske iz održivih izvora.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code