Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

10314 Ukras od osušenog cveća

Šifra proizvoda: 10314

LEGO® Icons Centralna figura od osušenog cveća cveta u bojama jeseni

6.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Opustite se, prepustite se i probudite kreativnost uz komplet za gradnju LEGO® Icons Centralna figura od osušenog cveća (10314) za odrasle. Pun živopisnih LEGO cvetova – može da se koristi kao centralna figura, da se okači kao cvetni zidni ukras ili da se kombinuje sa još elemenata iz istog kompleta za kreiranje veće izložbene figure. Model ima podeljeni dizajn, tako da 2 osobe mogu da grade zajedno, zahvaljujući čemu je to savršen projekat za gradnju sa voljenim osobama.

Negujte element kućnog dekora koji ne zahteva nikakvo održavanje uz komplet LEGO® Icons Centralna figura od osušenog cveća (10314). Sveobuhvatan projekat gradnje za odrasle – komplet je pun živopisnih cvetova inspirisanih bojama jeseni i uključuje gerber i ružu kao ključne elemente. Kad završite sa gradnjom, možete da ih iskoristite kao zadivljujuću centralnu figuru ili da ih okačite kao cvetni zidni ukras i kreirate cvetnu izložbenu figuru koja može da traje večno.

Cvetajte zajedno
Model se gradi i ima podeljeni dizajn koji omogućava da 2 osobe grade zajedno istovremeno, obezbeđujući savršen način da se provede kvalitetno vreme sa prijateljem ili članom porodice.

Biljke napravljene od biljaka
Kao deo revolucionarnog asortimana LEGO Botanical Collection za odrasle, ovaj model koji se gradi uključuje nekoliko elemenata napravljenih od plastike biljnog porekla, koja je proizvedena od šećerne trske iz održivih izvora.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code