Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10497 Istraživač galaksije

Šifra proizvoda: 10497

Otputujte u svemir u znak obeležavanja 90-godišnjice LEGO® kreacija

11.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Proslavite 90-godišnjicu LEGO® kreacija uz ovaj nostalgičan projekat gradnje za odrasle. Ovo specijalno jubilarno izdanje Classic 497 LEGO Istraživač galaksije zadržalo je sve funkcije kompleta iz 1979, samo je većih razmera. Vratite se kroz vreme i uživajte u opuštajućoj gradnji dok sklapate sve detalje. Sa 4 figure astronauta i dodacima – mnogo je sadržaja za istraživanje u ovom omažu klasiku za LEGO fanove.

Priključite se proslavi u znak obeležavanja 90-godišnjice LEGO® kreacija uz ovaj nostalgičan projekat gradnje za odrasle. Ovo jubilarno kolekcionarsko izdanje modela Classic 497 LEGO Istraživač galaksije (10497) zadržalo je svu radost kompleta iz 1979, ali većih razmera. Istražite galaksiju detalja Natenane sklapajte detalje ovog modela koji se gradi, uključujući konfiguraciju sjedinjenog delta krila originalne letelice. Svemirska letelica je smeštena na 3 nožice za sletanje koje se uvlače i sadrži zadnja vrata koja se otvaraju i platformu koja se uvlači za aktiviranje rovera. U zadnjem delu svemirskog broda smešten je odeljak za rover sa dodatnim alatima. Kabina se otvara i otkriva se unutrašnjost svemirskog broda sa sedištima za sva 4 astronauta, kao i životnim prostorom sa 2 kreveta, računarima i odeljcima za skladištenje. Dobro došli u svoju zonu Provedite kvalitetno vreme sa premijum LEGO modelima za gradnju namenjenim za odrasle. To je impresivan projekat za vas ili odlična ideja za poklon modela svemirskog broda za zaljubljenike u svemir.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code