Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

10781 Majls Morales: Spajdermenov tehno-tricikl

Šifra proizvoda: 10781

Vozilo inspirisano Spajdermenom za male superheroje

1.199,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

Zeleni Goblin leti visoko na nebu iznad Njujorka. Pridruži se Majlsu Moralesu: Spajdermenu koji stupa u akciju na točkovima visokotehnološkog čudovišnog tricikla. Skloni se s puta dok Zeleni Goblin izvodi jedan od trikova sa bundevom. Ispali mrežu da prizemljiš glajder ovog superzlikovca!

Zabavite male bacače mreže ovim zabavnim kompletom sa vozilom LEGO® Marvel Spajdermen. Idealan spontani poklon za mališane ljubitelje Spajdermena uzrasta od 4 i više godina – komplet za igru Majls Morales: Spajdermenov tehno-tricikl (10781) inspiriše maštovitu igru u svakom trenutku. Ljubitelji Marvela mogu da se igraju uloga akcionih scena jurnjave dok Miles Morales sateruje Zelenog Goblina u ćošak i obara njegov glajder preciznim ciljanjem mreže. Jednostavne gradnje za mališane ljubitelje Spajdija Kompleti LEGO 4+ sadrže pametne funkcije koje dečacima i devojčicama pružaju zabavan užitak u igri. Korisne kocke za početnike obezbeđuju čvrstu bazu za gradnju, tako da deca brzo mogu da otpočnu zabavno igranje uloga superheroja. Vrhunska porodična zabava Uz komplete 4+ odrasli mogu na zabavan način da uživaju u gradnji sa decom. Odrasli koji se prvi put susreću sa LEGO gradnjom nemaju razloga za brigu – uz ovaj komplet za igru sa superherojima dolaze slikovna uputstva, koja pojednostavljuju proces čak i za decu koja tek uče da čitaju.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code