Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10782 Halk i Nosorog: Obračun kamionima

Šifra proizvoda: 10782

Borbeni komplet sa Spajdijevim vozilom za malene superheroje

2.599,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Nosorog uz tutnjavu ulazi u grad u oklopnom tenku za opasne momke. Smrskao je trezor banke i ukrao zlato – ali pomoć stiže! Spajdermen stiže na mesto zločina brzinom munje zahvaljujući kul letelici sa raketama. Podesi Spajdija u položaj, nanišani i ispali. Oseti kako se tlo trese dok Hulk silovito udara negativca čudovišnim kamionom. Ispali mrežu da zaustaviš Nosoroga na šinama!

Igračka za gradnju LEGO® Marvel Spajdi i njegovi neverovatni prijatelji – Hulk i Nosorog: Obračun kamiona (10782) smešta superheroje uzrasta od 4 i više godina u sedište vozača dok jure da spasu dan. Deca oživljavaju scene inspirisane popularnim Disney+ TV serijama dok pomažu Spajdiju i Hulku da stanu na put Nosorogovoj pljački banke. Deca će uživati u borbenim vagonima iz ovog kompleta sa kolekcionarskim igračkama koje se grade. Svako čudovišno vozilo sadrži neverovatne detalje – Nosorogov kamion ima rog razbijač, dok Hulkovo ima par masivnih pesnica koje su spremne za razbijačku borbu. Za gradnju koja je prosta kao pasulj Kompleti za igru 4+ omogućavaju deci da brzo grade. Uz ovaj komplet dolaze 2 baze kamiona, tako da deca brzo kreću sa igrom. Čak ne moraju ni da završe čitavu gradnju pre početka igre jer svaka kesica sa kockama sadrži model i junaka. Jednostavne slikovne smernice olakšavaju gradnju, čak i za decu koja još uvek ne umeju da čitaju. I odrasli mogu da se priključe zabavi, prenoseći svoja znanja o gradnji i pomažući mališanima ljubiteljima Spajdermena da postanu majstori gradnje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code