Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

10784 Druženje u Spajdermenovoj mrežastoj jazbini

Šifra proizvoda: 10784

Komplet za igru pun funkcija za Spajdermena i njegove prijatelje

6.390,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nemamo na lageru

Dobro došli u bazu od mreže! Pridruži se Spajdiju i njegovim neverovatnim prijateljima dok se opuštaju nakon teškog dana borbe protiv zločina. Igraj košarku sa Spajdijem. Zapleši sa Goust Spajderom. Stvaraj umetnost sa Majls Moralesom. Igraj video-igrice sa gđom Marvel. O, ne! Zeleni Goblin je upao na žurku da ukrade picu! Niko ne voli one koji kvare zabavu. Okupi se sa drugarima koji puze po zidovima da ga uhvatiš u mrežu.

Čak je i bacačima mreže potreban odmor! Pomozite malim graditeljima uzrasta od 4 i više godina da naprave vrhunsku bazu uz igračku za gradnju LEGO® Marvel Spajdi i njegovi neverovatni prijatelji – Spajdermenova baza od mreže (10784). Deca mogu da se obruše na Helikopteru Utvari i da se priključe družini u basketu, vožnji skejta, igranju igara, plesu i stvaranju umetnosti. Kada Zeleni Goblin upadne na zabavu, Spajdermen može da ga uhvati u mrežu. Ova kolekcionarska igračka za gradnju oživljava zabavno drugarstvo iz Disney+ TV serije i oduševiće mališane superheroje koji vole LEGO Marvel poklone i mini-figure. Građenje samopouzdanja LEGO 4+ modeli sadrže kocke za početnike, koje obezbeđuju čvrstu bazu kao početnu tačku. Za decu koja jedva čekaju da se igraju – svaka kesica sa kockama u ovoj sjajnoj igrački za gradnju sadrži junaka i model, tako da ne mora cela gradnja da se završi odjednom. LEGO 4+ kompleti omogućavaju odraslima i deci da se zabavljaju zajedno, dok uz jednostavna slikovna uputstva svi, bez obzira na godine, mogu da postanu majstori gradnje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code