Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

10899 Zamrznuti ledeni zamak

Šifra proizvoda: 10899

Delite priče u snegu sa svojim mališanom u Diznijevom zamrznutom ledenom zamku.

6.590 din

5.00 out of 5 based on 2 customer rating(s)
2 Komentar(a)

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Pridružite se Diznijevoj Elsi, Ani i Olafu u Zamrznutom ledenom zamku da podelite maštovite trenutke i dragocene razvojne faze sa svojim predškolcem. Dok se mališani igraju uloga sa svojim omiljenim Diznijevim junacima iz filma Frozen, poboljšavaju svoje jezičke i fine motorne veštine, kao i da razviju društvene veštine i emocionalnu svesnost. Razgovarajte o Elsinom odnosu sa svojom sestrom Anom. Uživajte u spontanoj kreativnoj zabavi sa sneškom Olafom. Sa opcijom šarenolikih svetlećih kocki koje osvetljavaju zamak pritiskom dugmeta, vi i vaš mališan beskrajno ćete uživati dok oživljavate scene iz filma Frozen i smišljate svoje priče u magičnom okruženju Elsinog ledenog zamka.

  • Obuhvata 3 LEGO® DUPLO® figure: Ana, Elsa i Olaf.
  • Ova igračka sa zamkom iz Diznijevog filma Frozen sadrži tobogan, sto, stolice i kuhinjsku opremu. Specijalna kocka za osvetljenje kojom se upravlja putem dugmeta obezbeđuje šarenoliko osvetljenje za dvorac.
  • Pomozite svom detetu da savlada osnovne veštine gradnje i da poboljša svoje fine motoričke sposobnosti dok se kocke za gradnju sklapaju i ponovno pozicioniraju za beskrajnu maštovitu igru.
  • Ova igračka za mališane koja se gradi osmišljena je da podstakne igranje uloga i pričanje priča kako bi pomogla vašem detetu da razvije jezičke, društvene i emocionalne veštine.
  • Ledeni zamak iz Diznijevog filma Frozen meri preko 11” (28 cm) visine, 7” (19 cm) širine i 6” (16 cm) dubine.