Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

10935 Abecedni grad

Šifra proizvoda: 10935

Grad od kocki za mališane uzrasta 18+ meseci

6.590,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Mališani ostvaruju prve korake ka kreiranju reči uz pomoć ove šarenolike i kreativne igračke za gradnju. Budući da uključuje svako slovo abecede, ovaj komplet pomaže mališanima da prepoznaju slova, istražuju zanimljive oblike i stiču uvid u položaje kao što su „ispod” i „iznad”, „otvoreno” i „zatvoreno”.

Tražite najbolju igračku koja će pomoći mališanima da prepoznaju slova? Igračka za učenje LEGO® DUPLO® Classic Abecedni grad (10935) sadrži sva slova abecede, automobil koji može da se vozi i figure devojčice, dečaka i mopsa za višesatnu kreativnu igru. Ovo je idealan prvi LEGO komplet koji omogućava mališanima da kreiraju i rekonstruišu neograničenu zabavu i šarenolike objekte. Učenje postaje zabavno Mogućnosti za učenje su bezgranične. Ne samo da će mališani početi da prepoznaju slova abecede i boje, već će moći da istražuju nove i zanimljive oblike. Uz toliko priloženih kocki uživaće u gradnji najveće moguće kule… koju će naravno sa užitkom srušiti – da bi mogli ponovo da je naprave! Uz junake sa kojima se mogu poistovetiti, upečatljive kocke svetlih boja i zanimljive funkcije, LEGO DUPLO kompleti igračaka omogućavaju predškolcima da grade lični izraz kroz višesatnu zabavnu kreativnu igru.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code