Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

10960 Belina sala za bal

Šifra proizvoda: 10960

Diznijeva princeza Bel pleše u balskoj dvorani

2.599,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Predškolci će uživati u spontanoj bajkovitoj magiji i zabavnoj razvojnoj igri uz ovu čuvenu scenografiju za gradnju i igru iz Diznijeve „Lepotice i zveri“. Mališani će uživati dok princezi Bel oblače njenu zlatastu haljinu, kao i dok prstom budu okretali pod balske dvorane zamka posmatrajući Bel kako pleše sa začaranim prijateljima – Lumijerom, Kogsvortom i Čipom.

Deca uzrasta 2+ koja vole Diznijeve princeze obožavaće LEGO® DUPLO® ǀ Disney Belinu balsku salu (10960) dok se igraju omiljenih scena iz Diznijevog filma „Lepotica i zver“. Aktivna bajkovita zabava za predškolce Mališani postaju deo Diznijeve magije dok oblače princezi Bel zlatnu haljinu i postavljaju je u balsku dvoranu zamka gde mogu, nakon što prstima zavrte pod, da posmatraju Bel kako pleše sa svojim prijateljicama Diznijevim princezama, Lumijerom, Kogsvortom i Čipom. Ova igračka za gradnju prilagođena za mališane može i da se transformiše i omogući beskrajne prilike za maštovitu igru i razvojnu zabavu. Učenje kroz igru za mališane Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim fazama dok LEGO DUPLO igračke mališanima daruju spontanu zabavu, lični izražaj i radosno istraživanje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code