Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

10963 Spajdermen i prijatelji: Avantura na vašaru

Šifra proizvoda: 10963

Aktivnosti iz zabavnog parka za male superheroje

7.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Superheroji uzrasta od 2 i više godina uživaće u istraživanju aktivnosti i kreativnog igranja uloga uz komplet LEGO® DUPLO® Marvel Spajdermen i prijatelji: Na vašaru (10963).

Superherojske avanture za predškolce
Ova razvojna igračka za gradnju i igru pruža idealan uvod u svet Marvelovih superheroja. Mladi fanovi Marvelove TV serije „Spajdi i njegovi neverovatni prijatelji” na kanalu Disney+ prepoznaće 4 DUPLO figure priložene u ovom složenom kompletu: Spajdi, Hulk, Gđa Marvel i Zeleni Goblin. Deca mogu da povedu junake u vožnju okretnim Ferisovim točkom, lansiraju plamene bundeva-bombe, da se igraju vodenim pucačem i da lete helikopterom sa okretnim rotorima, razvijajući ključne veštine dok se upuštaju u maštovite superherojske avanture.

Učenje kroz igru za mališane
Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim fazama dok LEGO DUPLO igračke za gradnju mališanima daruju otvorenu zabavu, lični izraz i radosno istraživanje.

Mladi ljubitelji Marvelove TV serije „Spajdi i njegovi neverovatni prijatelji“ prepoznaće Spajdija, Hulka, Gđu Marvel i Zelenog Goblina u ovom akcionom kompletu sa vašarom. Uz Ferisov točak koji se okreće, plamene bundeva-bombe za lansiranje, vodeni pucač za igru i helikopter za letenje – ovaj razvojni komplet za gradnju i igru daje savršen uvod u svet Marvelovih superheroja.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code