Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10965 Kupanje je zabavno! – Plutajući voz sa životinjama

Šifra proizvoda: 10965

Plutajuća zabava za kupanje sa igračkom životinjom koja se jednostavno održava

2.399,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznaka:

Kombinujte zabavu sa životinjama i zabavu mališana tokom kupanja uz pomoć ovog slatkog nosoroga, patke i polarnog medveda. Ove 3 životinje sede u raznobojnim plutajućim obručima koji se mogu priključivati. Tu je kofa za pranje životinja i oblak koji donosi kišu. Obruči se otvaraju za jednostavno čišćenje, tako da je lako održavati higijenu ove višenamenske igračke za razvoj veština – nakon svakog kupanja.

LEGO® DUPLO® Moja prva zabava tokom kupanja: Plutajući životinjski voz (10965) predstavlja razvojnu igračku za kupanje koja se jednostavno čisti – za predškolce uzrasta od 18 i više meseci. Plutajuća igračka za kupanje koja se jednostavno čisti Obezbedite mališanu zabavno kupanje sa ovim slatkim nilskim konjem, patkom i polarnim medvedom. Ove 3 životinje sede u prstenovima za plivanje različitih boja koji se spajaju. Tu su kofa za kupanje životinja i oblak za kišu. Zaobljene kuke na prstenovima za plivanje omogućavaju deci da se povežu sa prstenovima iz kompleta Zabava tokom kupanja: Plutajuća crvena panda 10964 i Zabava tokom kupanja: Plutajuće životinjsko ostrvo 10966 (kompleti se prodaju zasebno). Pošto se svaki prsten otvara za ispiranje, jednostavno se održava higijena – nakon svakog kupanja. Učenje kroz igru za mališane Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim fazama dok LEGO DUPLO igračke mališanima daruju spontanu zabavu, lični izraz i radosno istraživanje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code