Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10967 Policijski motocikl

Šifra proizvoda: 10967

Misije na policijskom motociklu

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Slatki pas je nestao! Da li vaš mali heroj može da pomogne policajcu da pronađe izgubljenog ljubimca? Uz uzbudljivu misiju spasavanja koju treba obaviti, slatku životinju o kojoj treba voditi računa i ljubaznog policajca na motociklu koji se kreće guranjem, ovaj raznovrsni komplet za igru osnažiće socijalne, emocionalne i fine motoričke veštine predškolaca dok se igraju uloga u realističnim avanturama običnih heroja.

LEGO® DUPLO® Rescue Policijski motocikl (10967) obezbeđuje aktivnu razvojnu igru koja će oduševiti svakog predškolca uzrasta 2+ kog zanima policijski posao, kul motocikli i briga o životinjama. Policijsko spasavanje sa beskrajnim mogućnostima igre Slatki pas je nestao! Da li vaš mali heroj može da pomogne policajcu da pronađe izgubljenog ljubimca? Tu je plakat sa naslovom „Nestao pas” koji treba okačiti, kao i uzbudljiva misija koju treba obaviti. Gde se pas sakrio ovog puta? Uz slatku životinju o kojoj treba voditi računa i ljubaznog policajca na motociklu koji se kreće guranjem, ovaj raznovrsni komplet za igru osnažiće socijalne, emocionalne i fine motoričke veštine predškolaca dok se igraju uloga u realističnim avanturama običnih heroja. Učenje kroz igru za mališane Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim fazama dok LEGO DUPLO igračke mališanima daruju spontanu zabavu, lični izraz i radosno istraživanje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code