Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

10969 Vatrogasno vozilo

Šifra proizvoda: 10969

Spasilačke misije sa vatrogasnim vozilom

3.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Mačka se zaglavila na vrhu visokog drveta! Vatrogasno vozilo juri na mesto dešavanja sa uključenim rotacionim svetlima i sirenom. Vaš mali heroj može da pogura i okrene polugu vozila da podigne merdevine i rotira korpu. Ako se jadna maca i dalje ne pomera, tu su i neodoljive poslastice koje mogu da je primame da siđe. A ako i to ne upali, vreme je da se izvuče crevo sa vodom!

Deca uzrasta 2+ koja vole vatrogasna vozila biće oduševljena kompletom LEGO® DUPLO® Rescue Vatrogasno vozilo (10969). Vatrogasno vozilo, misije spasavanja životinja Mačka se zaglavila na vrhu visokog drveta! Vatrogasno vozilo juri na mesto nezgode sa rotacionim svetlima i oglašenom sirenom (baterije su priložene). Vaš mali heroj može da gura i okreće polugu na kamionu za podizanje merdevina i rotiranje korpe. Ako se mačka i dalje snebiva, može da se namami da siđe pomoću nekih slasnih poslastica. Ako i to ne upali, vreme je da se izvuče crevo za polivanje! Uz slatku životinju koju treba spasiti i prijateljskog vatrogasca u vozilu punom funkcija, ovaj aktivni komplet za igru razvijaće socijalne, emocionalne i fine motoričke veštine predškolaca dok se igraju uloga realističnih avantura običnog heroja. Učenje kroz igru za mališane Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim trenucima dok LEGO DUPLO igračke mališanima daruju spontanu zabavu, lični izraz i radosno istraživanje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code