Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10970 Vatrogasna stanica i helikopter

Šifra proizvoda: 10970

Vatrogasna stanica puna akcije i mogućnosti igre

11.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

U vatrogasnoj stanici je puno akcije! Tim vatrogasaca sklizne niz tobogan, uleti u vatrogasno vozilo koje radi po principu „poguraj i pokreni” i kreće sa uključenim rotacionim svetlom i sirenom, kroz velika vrata koja se sama otvaraju. Helikopter uzleće sa krova i priključuje se misiji. Kada se akcija završi, vreme je za vatrogasnu rutinu – itekako zasluženu picu, a zatim i za spavanje – onda su spremni za novi radni dan pun akcije.

LEGO® DUPLO® Rescue Vatrogasna stanica i helikopter (10970) predstavlja veliki komplet za igru pun sjajnih detalja i fascinantnih funkcija koji inspirišu decu uzrasta 2+. Još jedan užurbani dan u vatrogasnoj stanici Vatrogasni tim se spušta niz šipku, ulazi u vatrogasno vozilo sa sistemom „poguraj i pokreni” i prolazi kroz velika okretna vrata, sa uključenim rotacionim svetlom i sirenom (baterije su priložene). Helikopter uzleće sa krova da bi se priključio misiji. Kada se akcija završi, vreme je za vatrogasnu praksu – itekako zasluženu picu i odlazak na spavanje – a sutra su spremni za novi užurbani dan. Osmišljen prvenstveno za predškolce, ovaj komplet je bogat mogućnostima razvojne igre koji unapređuju fine motoričke veštine, emocionalnu svest i još toga. To je i bezbrižan način na koji uče o poslu vatrogasaca. Učenje kroz igru za mališane Roditelji mogu da učestvuju u dragocenim razvojnim fazama dok LEGO DUPLO igračke mališanima daruju spontanu zabavu, lični izraz i radosno istraživanje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code