Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

10975 Divlje životinje sveta

Šifra proizvoda: 10975

Svet divljine za istraživanje namenjen mladim ljubiteljima životinja

15.590,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Komplet LEGO® DUPLO® Divlje životinje sveta (10975) pun je životinja u prirodnom staništu, autentičnih detalja i mogućnosti za igru i učenje za decu uzrasta 2+.

Svet divljine širom sveta za gradnju i istraživanje
Povedite svog predškolca u obilazak sveta divljine širom sveta, zaustavljajući se na svih 7 kontinenata! Otkriće pande u Aziji, lavove u Africi, jelena u Evropi, alpaku u Južnoj Americi, medveda u Severnoj Americi, koalu u Australiji, pingvine na Antarktiku… i još mnogo toga! Uz zvučnu kocku koja reprodukuje životinjske i ambijentalne zvukove, kao i sklopivu podlogu za igru sa mapom sveta – ovo je nesvakidašnji i predivni poklon za decu koja vole prirodu.

Učenje kroz igru za mališane
Svi LEGO DUPLO kompleti osmišljeni su od strane stručnjaka da sa zabavnim pričama, svetlim bojama, raznovrsnim junacima i mnoštvom detalja malim učenicima pruže VELIKI životni početak.

Povedite svog predškolca u obilazak divljih životinja sveta, zaustavljajući se na svih 7 kontinenata! Otkriće pande u Aziji, lavove u Africi, jelena u Evropi, alpaku u Južnoj Americi, medveda u Severnoj Americi, koalu u Australiji, pingvine na Antarktiku… i još mnogo toga! Uz zvučnu kocku za reprodukovanje životinjskih i ambijentalnih zvukova, kao i podlogu za igru sa mapom sveta – ovo je zabavan poklon za decu koja vole prirodu.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code