Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10981 Uzgajanje šargarepe

Šifra proizvoda: 10981

Zabavno samostalno uzgajanje hrane za mališane

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Nahranite dečju maštu ovim zabavnim kompletom za slaganje i naučite ih o zdravom životu i o tome kako biljke rastu. Mališani sade šargarepe i posmatraju ih kako rastu kada su izložene odgovarajućim vremenskim uslovima i zalivaju ih kantom za zalivanje. Uz pomoć krupnih kocki svetlih boja, ova igračka šargarepa jednostavno se gradi i transformiše za višesatno zabavno slaganje koje izoštrava veštine.

Mališani će se itekako zabaviti učeći o zdravoj ishrani i o tome kako biljke rastu uz edukativnu igračku LEGO® DUPLO® My First Uzgajanje šargarepe (10981). Ovaj šarenoliki komplet osmišljen je tako da postepeno upoznaje mališane uzrasta 18+ meseci sa samoodrživim životom kroz brigu o šargarepi i slaganje kocki, omogućavajući joj da raste. Mališani preuzimaju kontrolu dok podešavaju vremenske prilike uz pomoć kocki sa suncem i kišnim oblakom kako bi šargarepi dali ono što joj je potrebno da buja. Ako je biljci potrebna pomoć da bi mogla da raste, deca mogu da je zaliju kantom za zalivanje. Sudeći po iznenađenju koje odaje šargarepino lice, ta voda mora da je bila hladna!

Edukativne igračke uz koje je učenje zabavno
Sve LEGO DUPLO igračke stručno su dizajnirane i sadrže zabavne priče, svetle boje, zanimljive junake i mnoštvo detalja koji podstiču maštovitu igru i rano razvijanje veština malih radoznalaca.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code