Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

10982 Traktor sa voćem i povrćem

Šifra proizvoda: 10982

Mališani grade, uče i igraju se ovom igračkom traktorom

2.399,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Predškolci uživaju u zabavi na farmi dok kobajagi ubiraju plodove. Usavršiće veštine slaganja dok grade biljke koje rastu i uživaće slažući hranu sa prikolicom odgovarajuće boje.

Igračka LEGO® DUPLO® My First Traktor sa voćem i povrćem (10982) pruža mnoštvo zabavnih načina za razvoj učenja mališana. Predškolci se priključuju farmeru dok ubira plodove voća i povrća uz pomoć traktora koji može da se vozi i 3 prikolice. Deca uzrasta 18+ meseci usavršavaju motorne veštine dok uče o tome kako se voće i povrće održava i slažu kocke da bi biljke „rasle”. Pregršt zabavnog razvrstavanja boja – predškolci mogu da slažu biljke sa prikolicom ili da kroz lični izražaj i kreativnost kombinuju boje ili čak menjaju lica!

Edukativne igračke uz koje je učenje zabavno
Sve LEGO DUPLO igračke stručno su osmišljene sa zabavnim pričama, svetlim bojama, zanimljivim junacima i mnoštvom detalja koji razvijaju rane veštine malih radoznalaca. Ovaj komplet je kompatibilan sa drugim kompletima igračaka u asortimanu My First Organic, kao i sa drugim LEGO DUPLO modelima.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code