Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

10984 Organska bašta

Šifra proizvoda: 10984

Kreativna zabava za male istraživače prirode

5.390,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Unesite zabavne spoljašnje aktivnosti u kuću uz LEGO® DUPLO® komplet. Pun je kocki i delova svetlih boja, tako da mališani mogu da istraže baštu, da se sprijatelje sa svetom divljine i nauče kako biljke rastu. Komplet sadrži kutiju sa kockama u koju delovi mogu uredno da se slože kada se igra završi.

Omogućite malom radoznalcu da zaroni u prirodu uz igračku LEGO® DUPLO® My First Organska bašta (10984). Ovaj komplet je bogat funkcijama koje pomažu roditeljima da pokrenu razgovore o tome šta raste u bašti i da predstave deci ideju ekosistema. Prsti mališana imaju puno toga da istraže, uključujući paradajz, šargarepu i lubenicu, drveće, cveće i kocke sa prikazom sveta divljine i vremenskih prilika. Kada se igra završi, sve može uredno da se spakuje u LEGO DUPLO kutiju za kocke.

Igračke koje razvijaju dečje učenje
LEGO DUPLO My First kompleti pružaju beskrajne mogućnosti maštovitog, razigranog učenja. Ovaj aktivni komplet uči mališane kako se uzgaja povrće i voće zahvaljujući šarenolikim elementima za slaganje koji doprinose razvoju finih motoričkih veština mališana. Biljke imaju slatka lica koja inspirišu dečji lični izražaj i pomažu im da prepoznaju raznolikost dok uživaju u beskrajnoj kreativnoj zabavi uz pomoć ovog kompleta sa neodoljivim figuricama namirnica.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code