Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

10985 Vetrenjača i električni automobil

Šifra proizvoda: 10985

Komplet sa zelenom energijom za male mehaničare

1.199,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Pomozite svom malom ljubitelju automobila da istraži čist, ekološki savestan svet uz pomoć kompleta sa punjenjem električnih automobila. Ova složena, akciona igračka uči mališane kako vozila pokreće alternativni izvor energije. Deca pune automobil tako što ga povezuju sa stanicom za punjenje i okreću vetroturbinu da bi proizveli električnu energiju. To je sjajan način da se pokrene mašta malih graditelja.

Komplet LEGO® DUPLO® Town Vetroturbina i električni automobil (10985) ispuniće igru mališana kreativnom zabavom. Ovaj izuzetno vredan komplet, koji sadrži stanicu za punjenje, električni automobil, igračku ključ i figure inženjerke i veverice, podstaći će predškolce uzrasta 2+ da se igraju uloga iz realnog sveta i da uče o održivom načinu života na pristupačan, lako razumljiv način.

Kreativna igra za radoznalu decu
Tu je mnoštvo aktivnosti uz koje će mališani uzrasta 2+ ostati stimulisani. Mogu da zavrte turbinu da bi proizveli elektricitet, a zatim da priključe automobil u stanicu za punjenje. Uživaće u ulozi inženjerke koja popravlja automobil ili turbinu. Slatka veverica može da joj doda igračku ključ ako joj zatreba pomoć.

Zabavne igračke koje pokreću razgovor.
LEGO DUPLO igračke su odličan način da deca istražuju svet oko sebe kroz maštovitu igru, omogućavajući roditeljima i mališanima da se zajedno otisnu u putovanje radosnog istraživanja.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code