Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10986 Porodična kuća na točkovima

Šifra proizvoda: 10986

Komplet sa kućom na točkovima i automobilom pokreće dečju avanturističku igru

2.399,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Prepustite se mašti sa svojim mališanom avanturistom. Predškolci se igraju uloga i istražuju nove horizonte uz ovu zabavnu kombinaciju kuće na točkovima i automobila. Pronađite prostor za kampovanje i zapalite finu logorsku vatricu oko koje će se okupiti porodica pre nego što ode na počinak u prirodi. Ujutru prikačite kuću na automobil i zaputite se sa svojim mališanom gde god vas njegova mašta povede.

Upustite se u veliku avanturu sa mališanom avanturistom uz komplet LEGO® DUPLO® Town Porodična kuća na točkovima (10986). Pomozite svom malom graditelju da napravi sladak mobilni dom koji se kači na automobil. Predškolci uzrasta 2+ mogu da prikače kuću i da se odvezu na bilo koju novu lokaciju. Ko zna koje nove i zanimljive ljude mogu da upoznaju!

Veži pojas i spremi se za maštovitu igru
Mališani se igraju uloga iz porodičnog života na putu, sa 2 figure koje staju u automobil. Mogu da se igraju uloga na temu srećnih praznika dok se okupljaju oko logorske vatre i pričaju priče uz toplu čokoladu.

Podstiče pripovedanje priča
LEGO DUPLO Town kompleti pružaju malim graditeljima otvorenu igru i lični izražaj. Omogućavaju mališanima da zarone u kreativne aktivnosti uz prepoznatljiva podešavanja, raznovrstan opseg junaka i kocki koje su bezbedne za mališane.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code