Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

10993 3-u-1 kuća na drvetu

Šifra proizvoda: 10993

Avanture na otvorenom uz igračku kućicu na drvetu koja se transformiše

10.790,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Ispunite igru zabavnim otkrićima dok mališani istražuju ovaj komplet sa kućicom na drvetu bogat funkcijama. Deca ovladavaju klimavim mostom od kanapa i spuštaju se niz dugački tobogan u dvorište. Mogu da pomognu u sakupljanju voća i povrća, a zatim da ga odvuku do bake u kućici na drvetu. Kada pada kiša, figure mogu da se sklone ispod kišobrana ili da krenu natrag u udobnu kućicu na drvetu na toplu čokoladu.

Mali avanturisti uzrasta 3+ otkrivaju bezbroj načina na koje mogu da se zabave dok istražuju igračku LEGO® DUPLO® 3 u 1 Kućica na drvetu (10933). Ovaj komplet je pun funkcija koje treba otkriti i prepravlja se na 3 različita načina za pravu kreativnu gradnju.

Učenje kroz igru razvija maštu
Najpre deca grade vrhunski prostor za igru na 3 nivoa, izuzetno dugački tobogan i klimavi most za prelaženje. Ako se nadviju kišni oblaci, model se transformiše u udobnu kućicu na drvetu. Treći model se sastoji od 2 kućice na drvetu, pri čemu obe imaju po tobogan, i vrt gde deca pomažu u sakupljanju voća i odvlače ga u kućicu na drvetu pomoću slatkog kotura.

Mališani uče kroz igru
Ovaj komplet sadrži raznovrstan opseg junaka, uključujući figuru bake, četvoro dece, pticu, mačku i vevericu, tako da roditelji mogu da se igraju sa svojim mališanima i da ih uče društvenim veštinama i grupnoj igri. Uz pomoć asortimana kreativnih dodataka, mali graditelji istražuju lični izražaj dok smišljaju beskrajne, maštovite priče.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code