Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

10995 Spajdermenova kuća

Šifra proizvoda: 10995

Komplet za gradnju za male Spajdijeve fanove

3.090,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Pomozite deci da se prepuste akciji bacanja mreže iz popularne Disney+ TV serije „Spajdi i njegovi neverovatni prijatelji” uz pomoć ovog zabavnog kompleta za gradnju. Predškolci se igraju uloga omiljenih junaka u prepoznatljivoj plavoj kući Pitera Parkera. Goust-Spajder ispaljuje mrežu i njiše se na njoj oko ulične svetiljke ne bi li spasio Butsi, dok Spajdi zaliva biljku i posmatra kako raste.

Superheroji uzrasta 2+ njišu se u akcionom igranju uloga sa omiljenim junacima bacačima mreže u kompletu LEGO® DUPLO® Marvel Spajdermenova kuća (10995). Inspirisana Disney+ TV serijom, deca kreiraju scene iz serije uz pomoć ovog poklona sa Spajdijem dok okreću mrežu ne bi li spasili mačku, zalivaju biljku igračkom kantom za zalivanje i omogućavaju joj da raste.

Aktivna igračka koja se gradi – za maštovite mališane
Bogat sadržaj koji će zabaviti male Spajdermenove fanove. Ovaj komplet sadrži 3 figure – Spajdija, Goust-Spajdera i mačku Butsi, zatim biljku koju deca mogu da uzgajaju dodajući kocke na stabljiku, element mreže koji omogućava junacima da se njišu oko ulične svetiljke, baš kao u seriji, kao i vrata i prozore koji se otvaraju i koji su savršeni predmet istraživanja za radoznale prste.

Vreme za porodičnu igru
LEGO DUPLO kompleti igračaka za gradnju inspirišu spontanu zabavu, lični izraz i radosno učenje za predškolce, omogućavajući roditeljima i mališanima da dele dragocene razvojne trenutke dok grade i igraju se zajedno.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code