Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

10996 Zabava Munje Mekvina i Mejtera u perionici

Šifra proizvoda: 10996

Igračka za gradnju sa temom perionice za automobile namenjena mališanima

4.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Obasjajte igru predškolaca dok sprovode Diznijevog i Piksarovog Munju Mekvina i Mejtera kroz perionicu. Nakon što se deca uvere da su njihovi omiljeni junaci iz Diznijevog i Piksarovog filma „Automobili” čisti, Mejter šlepa Munju Mekvina do stola za podešavanja kako bi se postarao da bude u vrhunskoj formi i spreman za dan trke.

Počastite male fanove uzrasta 2+ kompletom LEGO® DUPLO® ǀ Disney and Pixar’s Cars Zabava Munje Mekvina i Mejtera u perionici (10996). Ova zabavna igračka za gradnju omogućava malim graditeljima da se druže sa omiljenim junacima iz filma „Automobili”, da ih doteraju i oribaju.

Kreativne igračke za gradnju namenjene mališanima
Roditelji i deca zajedno konstruišu Munju Mekvina koji može da se vozi, Mejtera i perionicu automobila. LEGO DUPLO pokloni za decu predstavljaju odlične igračke koje se grade za ruke mališana i sadrže funkcije za razvoj finih motoričkih veština. Ovaj komplet sadrži pokretnu ručku za pranje, okretni sto na kom deca obavljaju popravke pomoću ključa, a Mejter može da odvuče Munju Mekvina kada ga deca prikače za na kuku. Deca smišljaju nove priče sa prepoznatljivim junacima iz popularnog filmskog serijala.

Roditelji se priključuju zabavi
Svi LEGO DUPLO kompleti za gradnju osmišljeni su sa maštovitim funkcijama i čuvenim junacima, tako da odrasli i mališani mogu da podele beskrajnu igru i dragocene razvojne faze.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code