Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

21058 Velika piramida u Gizi

Šifra proizvoda: 21058

Rekonstruišite najstarije od drevnih svetskih čuda

17.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

U mašti se vratite u 26. vek p.n.e. i doživite gradnju jednog od sedam svetskih čuda starog sveta uz model LEGO® Architecture Velika piramida u Gizi (21058). Napravite model sa poprečnim presekom i divnim detaljima Velike piramide, koji otkriva njene glavne tunele i odaje, kao i sistem za koji se smatra da je korišćen za pomeranje ogromnog kamenja tokom izgradnje piramide. Vizualizujte kako je ova oblast pored reke Nil prema pretpostavkama izgledala u drevnim vremenima, sa 2 male piramide, 2 hrama-grobnice, statuama sfingi, obeliskom i još toga.

Kreativna zabava
Priložena su jasna uputstva koja će vas voditi kroz građevinske, avanturističke majstorije, a vaša kreacija može da se poveže sa drugim modelom (prodaje se zasebno) za potpun oblik piramide.

Specijalan poklon
Ovaj kolekcionarski primerak od kocki deo je asortimana kompleta LEGO Architecture, za odrasle koji uživaju u kreativnim hobijima. Divna je nagrada za vas, a impresivan poklon za poznavaoca arhitekture, ljubitelja istorije ili zaljubljenika u putovanja.

Otputujte u prošlost i iskusite gradnju Velike piramide u Gizi. Podignite spoljašnji oklop ovog modela sa poprečnim presekom i otkrićete sistem koji je možda korišćen za pomeranje ogromnog kamenja tokom gradnje. Pogledajte zadnju stranu i videćete glavne tunele i odaje. Rekonstruišite okruženje tako da izgleda onako kako se veruje da je izgledao drevni Egipat – i kompletirajte savršenu istorijsku centralnu figuru.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code