Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

21179 Pečurka kuća

Šifra proizvoda: 21179

Aktivna Minecraft® zabava u ogromnoj pečurka kući

2.599,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Napravi kuću unutar ogromne pečurke! Podigni krov i zidove da bi mogao/-la da koristiš zanatski sto i nameštaj. Napolju pomozi da Aleks sakupi supu iz pečuraka pomoću činije. Oprezno: pauk Džoki stiže! Šta ćeš da preduzmeš – uzećeš sekiru, otrčaćeš u kuću ili ćeš srušiti kosturov šlem koji ga štiti da ga ne sprži sunce? Odluka je na tebi.

Odvedite igrače Minecraft®-a uzrasta 8+ u drugu dimenziju uz aktivni komplet LEGO® Minecraft Kuća pečuraka (21179) – sjajan poklon za decu uzrasta od 8 i više godina. Minecraft zabava u kući pečuraka Igrači Minecraft-a mogu kreativno da se aktiviraju u ogromnoj kući pečuraka. Zidovi i krov se podižu za jednostavan pristup zanatskom stolu i nameštaju. Ispred kuće Minecraft heroj Aleks koristi činiju da bi uzeo supu iz pečurkaste krave. Međutim, planovi se menjaju kada skeletni pauk Džoki počne da divlja po sceni. Mogućnosti maštovite igre su beskrajne kada deca uđu u Minecraft kuću pečuraka.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code