Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

21180 Borba čuvara

Šifra proizvoda: 21180

Aktivne, podvodne Minecraft® avanture

2.749,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Uzmi ronilačko odelo, uskoči u Minecraft® okean i napravi podvodni spomenik. Blago je skriveno u koralnom grebenu. Međutim, kada čuvar i stariji čuvar doplivaju, moraš da upotrebiš trozubac i 3 pripitomljena aksolotla da se odbraniš od neprijateljske rulje. Stariji čuvar udara repom i lansira lasersku raketu. Hoćeš li uspeti da istražiš spomenik – ili će te čuvari pre toga ščepati?

LEGO® Minecraft® Borba čuvara (21180) odvodi igrače uzrasta 8+ u podvodnu avanturu punu poznatih junaka i funkcija iz najprodavanije igre. More zabave za igrače Minecraft-a Deca se suočavaju sa akcionim izazovima u ovoj privlačnoj Minecraft misiji na dnu okeana. Prvo moraju da naprave spomenik na sredini živopisnog koralnog grebena. Tu se može naći skriveno blago, kao i 2 legendarna Minecraft moba: čuvar i stariji čuvar, koji su rešeni da ih zaustave. Naoružana trozupcem i uz pomoć 3 aksolotla, deca moraju da savladaju neprijateljske mobove kako bi nastavila svoju misiju. Dodatnu opasnost donosi pucač sa oprugom koji ispaljuje laserski projektil okretanjem repa velikog čuvara. Uz beskonačne mogućnosti igre ova avantura od LEGO kocki daruje deci sve uzbuđenje igre Minecraft.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code