Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

21181 Ranč zečeva

Šifra proizvoda: 21181

Aktivne Minecraft® avanture na ogromnom ranču zečeva

4.590,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Napravi ogroman ranč gde ćeš gajiti Minecraft® zečeve. Otvor na poleđini i krov koji se podiže omogućavaju jednostavno raspoređivanje nameštaja i pregršt zabave. Napolju je farma gde možeš da uzgajaš hranu za zečeve, koji uzbuđeno skakuću dok bereš šargarepu. U blizini je pećina – jedna od onih pećina u kojima se zombiji skrivaju od sunca. Da li smeš da zaviriš? Bolje ponesi mač!

Igrači Minecraft®-a i ljubitelji zečeva uzrasta od 8 i više godina uživaće u beskrajnoj kreativnoj gradnji uz LEGO® Minecraft Ranč zečeva (21181). Gradnja i borba za brigu o zečevima Deca grade ogroman ranč u obliku zeca da bi se brinula o Minecraft zečevima. Otvorena poleđina i krov na podizanje na konstrukciji omogućavaju deci da lakše raspoređuju nameštaj i igraju se maštovitih uloga u kući. Ispred su 2 zeca koje treba nahraniti šargarepama uzgojenim na susednoj farmi. Poluga na poleđini omogućava deci da pomognu zeki da skakuće. Obližnja pećina pruža skrovište od zloglasnog Minecraft neprijatelja – zombija. Deca moraju da se odbrane mačem da bi mogla da se vrate voljenim zekama. Ovaj komplet sa izuzetnom moći transformacije inspiriše beskrajnu kreativnu igru i smešta sve uzbuđenje igre Minecraft u dečje ruke.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code