Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

21183 Poligon za trening

Šifra proizvoda: 21183

Minecraft® Kreativan užitak pun aktivne zabave

7.190,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Napravi svoje Minecraft® skrovište za ratnike! Iznad tla je najzanimljiviji dođo. Pritisni blok ispod drveta i – bam! – vratanca zamke se otvaraju i onaj ko je na njih stao propada u pećinu ispod. Sa nakovnjem, pećnicom, stalkom za oklop i još mnogo toga – to je savršeno mesto za kovački posao. Ova građevina na 2 nivoa ima sve – uključujući kostura! Brzo, uzmi svoj mač!

LEGO® Minecraft® Teren za trening (21183) predstavlja veliki, detaljan i višedimenzionalni komplet koji će pružiti dugotrajno zadovoljstvo igračima Minecraft-a i svoj deci uzrasta 8+ koja uživaju u kreativnoj gradnji i maštovitoj igri. Beskonačna, višedimenzionalna Minecraft kreativnost Podarite deci nagrađujući projekat gradnje, uzbudljiv užitak u igri i primamljiv model koji se može izložiti sa ovim impresivnim, aktivnim LEGO Minecraft kompletom. Na spratu je dodžo gde Minecraft ratnici žive i treniraju. Dole je kovačeva pećina sa nakovnjem, peći, stalkom za oklop i još mnogo toga, uz pomoć čega deca mogu da izrađuju i popravljaju oružje. Između ova 2 nivoa su tajna vrata, koja se otvaraju pritiskanjem bloka ispod drveta. Ovaj spektakularan komplet ima sve – čak i borbenu akciju, zahvaljujući kosturu pljačkašu. A kada igrač poželi promenu, nivoi se razdvajaju i pružaju novi užitak u igri.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code