Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

21186 Ledeni zamak

Šifra proizvoda: 21186

Akcioni zamak oživljava Minecraft® igru

6.590,00  RSD

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Veličanstveni LEGO® Minecraft® Ledeni zamak (21186) smešta svu kreativnost, akciju i transformativnu zabavu igre Majnkraft u ruke igrača uzrasta 8+.

Majnkraft komplet za divljenje!
Majnkraft igrači mogu da istražuju beskrajne mogućnosti gradnje, igre i izlaganja uz pomoć ovog složenog kompleta. Junaci uključuju Kraljevskog ratnika, jetija i neprijateljsku grupu kostura i zombija, koji su spremni da napadnu igračku zamak pomoću kul oružja. Aktivne funkcije uključuju ispaljivač na utvrđenju zamka, koji ispaljuje strele na neprijatelja koji se primiče. Tu je i čitavo bogatstvo autentičnih dodataka, kao što je kazan za mešanje napitaka, kovčeg sa blagom pun dragocenih zaliha i klasični zanatski sto iz igre Majnkraft. A kada se avantura završi, struktura se jednostavno transformiše i inspiriše potpuno novi svet kreativne Majnkraft zabave.

Bazu tvog ledenog zamka napadaju kosturi i zombiji! Pomozi Kraljevskom ratniku da upotrebi zanatski sto, sekač kamena i nakovanj za pripremu oružja za borbu. Popni se na kule da proveriš da li su neprijatelji na vidiku, zatim upotrebi ispaljivač i ospi po njima paljbu strelama dok se primiču. Kada se borba završi, pripremi lekovite napitke u kazanu, uzmi zalihe iz kovčega iza trona i spremi se za naredni napad!

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code