Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

21190 Napušteno selo

Šifra proizvoda: 21190

Borbe sa zombijima i kreativna gradnja za Minecraft® igrače

6.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Uzmi mač, vreme je da povratiš napušteno selo od zombija! Bori se sa zombijem seljaninom pored topionice, okupiraj farmu zombija i napuštenu kuću. Sada možeš da rekonstruišeš selo po svom ukusu! Ukloni paučinu, kombinuj različite građevine i dodaj nameštaj i alat za rad. Na kraju založi logorsku vatru – i isplaniraj narednu avanturu!

Minecraft® igrači mogu da dožive svu akcionu borbu i kreativnu gradnju omiljene igre uz akcioni komplet LEGO® Minecraft Napušteno selo (21190). Majnkraft komplet sa više odeljaka Ovaj složeni komplet sadrži 4 odeljka: dom lovca na zombije sa krevetom, pećnicom, svećama, zanatskim stolom, bakljama i streličarskom metom; radno mesto zombija seljanina sa topionicom, logorskom vatrom, postoljem za oklope i dijamantskim oklopom; zakrpu od bundeve zombi farmera sa komposterom i bakljama; i napuštenu kuću sa bundevama, buradi, sekačem kamena i crnom mačkom. Misija igrača je da povrati napušteno selo od zombija i da ga preuredi po svom ukusu, tako da bude spremno za narednu Majnkraft avanturu.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code