Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

21332 Globus

Šifra proizvoda: 21332

Istražite svet uz prvi LEGO® globus na svetu

23.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Ceo svet je u tvojim rukama uz ovaj LEGO® Ideas model vintidž globusa. Upotrebi LEGO Technic elemente da napraviš vrteću osu i LEGO System kocke da oživiš sferni oblik. Priključi pločice koje sijaju u mraku, a ukrašene su imenima kontinenata i okeana, kao i sličice sa starim brodom i kompasom koje se grade. Nazivna pločica „Zemlja” je kao šlag na torti. Zatim zavrti i istraži.

Gde želite da idete danas? Sanjajte o narednom odredištu za putovanje dok gradite Globus (21332). Osmišljen od strane dizajnera fana i realizovan od strane tima LEGO® Ideas, ovaj izložbeni model oživljava okretne pokrete vintidž globusa uz pomoć LEGO Technic elemenata i sadrži pločice koje sijaju u mraku i koje su ukrašene imenima kontinenata i okeana. Tu su ikonice broda i kompasa koje se grade, kao i nazivna pločica „Zemlja”, koje upotpunjuju divnu centralnu figuru i unapređuju dekor doma ili kancelarije. Putujte bez selidbe Putovanje sačinjeno od 2585 delova počinje od jedne kocke, a slikovna uputstva su priložena da usmeravaju svaki korak u avanturi gradnje. Ovaj kolekcionarski model je najbolji poklon za vas ili za prijatelje ljubitelje putovanja. Isključite se iz svega i opustite se Dobro došli u LEGO komplete za odrasle – zona zena za fokusiranu, aktivnu, kreativnu gradnju. Od svetskih čuda do filmske magije, legendi pop kulture i još mnogo toga, LEGO komplet čeka na vas.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code