Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

21334 Džez kvartet

Šifra proizvoda: 21334

Bina je spremna, tako da možete da napravite svoj Džez kvartet

11.990,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Kanališite slobodnu kreativnost legendarnih džez muzičara dok sastavljate LEGO® Ideas remek-delo. Napravite svoj Džez kvartet kao solo projekat ili sa prijateljima ljubiteljima džeza, ili pak sa kolegama iz benda. Rekonstruišite dinamičke poze pijaniste, basiste, trubača i bubnjara u vrhuncu razmene energije. Zatim postavite figure zajedno i formirajte binu po želji ako želite da dozovete uspomene sa omiljenih koncerata.

Probudite inspiraciju i komponujte džez remek-delo. Napravite svoj LEGO® Ideas Džez kvartet (21334) sa figurama pijaniste, basiste, trubača i bubnjara od kocki u dinamičkim pozama, kao i izuzetno detaljne modele njihovih instrumenata koji se grade – veliki klavir, kontrabas, trubu i komplet bubnjeva.

Podelite svoju radost
Ovaj kolekcionarski izložbeni model sjajan je poklon za vas i najbolji poklon za druge ljubitelje džeza i muzike uopšte. Zasebna uputstva za gradnju priložena su za svakog muzičara i instrument, tako da možete podeliti radost kreativnog užitka sa porodicom, prijateljima ili kolegama iz benda. Kada se gradnja završi, kvartet može da se poveže sa proizvoljnim rasporedom na bini za izlaganje.

Udovoljite svojoj strasti
Dobro došli u LEGO komplete za odrasle, sa znalački izabranim stilizovanim modelima premijum kvaliteta koji su vredni vašeg slobodnog vremena. Šta god da vas interesuje – naći ćete svoj komplet za gradnju.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code