Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

21339 BTS Dynamite

Šifra proizvoda: 21339

Gradi s ljubavlju prema BTS-u!

13.190,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Proslavi globalni uspeh BTS-ovog singla „Dynamite“! Rekonstruiši scene iz video-spota uz pomoć kul rekvizita sa bine i LEGO® mini-figura: RM u prodavnici ploča, Đin pleše u klubu, SUGA na košarkaškom terenu, Džej-Houp pleše u prodavnici krofni, Džimin pleše pored znaka krofni, V peva u kamionu za sladoled, Džung Kuk se sprema da pojede krofnu, a grupa pleše. Gradi sa ljubavlju prema BTS-u!

Dočaraj pozitivnu energiju pop ikona 21. veka – to su RM, Đin, SUGA, Džej-Houp, Džimin, V i Džung Kuk – uz pomoć kompleta sa temom muzičkog spota LEGO® Ideas BTS Dynamite (21339). Prepusti se gradnji i rekonstruiši živopisne scene iz muzičkog spota za njihov višeplatinasti singl „Dynamite“, uz pomoć verzije diskoteke od LEGO kocki, kao i prodavnice ploča, prodavnice krofni, kamiona sa sladoledom i još toga. Dodaj LEGO mini-figure članova grupe na druge lokacije ili ih postavi sve na posebnu binu i okreni točak i posmatraj ih kako plešu.

Baš kao i spot „Dynamite“
Odlična ideja za poklon namenjen ljubiteljima BTS-a – ovaj model za igru i izlaganje pun je autentičnih detalja, kao što su ploče BTS-a u prodavnici ploča, palme i košarkaški obruč ispred zida sa muralom, koji se grade.

Pronađite uputstva u kutiji i aplikaciji LEGO Builder koja će vas voditi kroz svaki korak zabavne gradnje.

Dobro došli u svoju zonu
Istražite LEGO komplete za odrasle, pažljivo biranu seriju uzbudljivih modela. Šta god da je vaša strast – naći ćete komplet za sebe.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code