Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

30640 Trkački auto

Šifra proizvoda: 30640

Neka počne žurka sa beskrajnom kreativnošću i ovim kompletom

499,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Žurka! Napravi najkreativniju žurku uz pomoć ovog LEGO® DOTS kompleta. Ukrasi, sklopi i okači trouglaste zastavice, zatim organizuj kolače, narukvice i druge predmete. Tu je mnoštvo šarenolikih pločica, nalepnica i zastavica, kao i 12 amajlija i ideja za dizajn za žurku sa zabavnim ličnim izražajem. Kada se žurka završi, svi dobijaju kul poklon!

Pružite pravi podstrek kreativnim fanovima uzrasta 6+ pomoću ovog zabavnog kompleta LEGO® DOTS Vrhunski komplet za žurke (41806). Spreman je za brzo sklapanje i ukrašavanje – ovaj komplet daje priliku za kreiranje i eksperimentisanje i omogućava roditeljima da jednostavno zabavljaju grupu dece.

Vrhunska LEGO DOTS žurka
Ovaj maštoviti komplet sadrži 6 prilagodljivih kolača, sa glazurom koja može da se ukloni i otkrije tajni odeljak za skladištenje, 6 narukvica, 6 zastavica i kanap na koji se kače, kao i mnoštvo pločica, zastavica, amajlija i nalepnica uz koje deca mogu da se izraze po želji. Tu je i inspiracija za žurke koja pomaže roditeljima da detetu prirede najbolji dan do sada.

Zabava za decu koja vole umetnost i dizajn
DOTS kompleti upoznaju decu sa radošću LEGO igre i eksperimentisanja dok grade i ukrašavaju različite komplete, jer magija i moć leže u dečjoj mašti. Ovaj komplet omogućava kreativnu grupnu aktivnost sa zabavnim poklončićima za poneti – za žurku ili okupljanje.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code