Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

31123 Terenski bagi

Šifra proizvoda: 31123

Brza akcija sa sjajnim terenskim bagijem koji može da se transformiše!

1.799,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Spremi se za neverovatne avanture sa 3 različita vozila. Uskoči za volan terenskog bagija sa megagumama da projuriš preko peščanih dina ili duž šumskih staza. Kada se zaustaviš, transformiši ga u moćni mini-utovarivač da podižeš predmete, pretvori ga u ATV (terensko vozilo) za još trkačke zabave ili upotrebi maštu da napraviš novi model. Akciji nikad kraja uz ovaj 3 u 1 komplet.

Uzbudljive avanture sa vozilima čekaju mlade graditelje uz fantastičan komplet LEGO® Creator 3 u 1 Terenski bagi (31123). Deca uzrasta od 7 i više godina uživaće u igri trkačke akcije sa igračkom moćnog bagija, koji ima velike pneumatike, kao i impresivni sigurnosni kavez, bulbar i spojler.

Kreativna zabava za strastvene ljubitelje vozila
Deca mogu da uživaju u 3 različita iskustva gradnje i igre uz ovaj komplet sa igračkom LEGO Creator 3 u 1. Mogu da naprave terenski bagi i zatim da ga preprave u snažni mini-utovarivač sa sjajnom platformom za podizanje, da naprave ATV (terensko vozilo) za dodatnu trkačku akciju, ili da koriste maštu i isti komplet kocki da bi kreirali nešto novo.

Digitalni užitak za LEGO graditelje
Komplet igračaka sadrži interaktivno digitalno uputstvo za gradnju za još zabavniji užitak u gradnji. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, pomažu deci da vizualizuju model dok grade.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code