Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

31126 Supersonična letelica

Šifra proizvoda: 31126

Izuzetno brza akcija u kompletu za gradnju sa mlaznim avionom koji se transformiše

2.399,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Doživite neverovatne avanture visoko u vazduhu ili u vodi! Sedi za komande neverovatne supersonične letelice i izvedi vrtoglave trikove na nebu. Kada ponovo sletiš, transformiši letelicu u helikopter sa okretnim lopaticama i ponovo se vini u nebo, ili ga transformiši u električni čamac za munjevitu zabavu na vodi. Mogućnosti su beskonačne uz ovaj 3 u 1 komplet.

Deca uzrasta od 7 i više godina uživaće u uzbudljivoj akcionoj igri visoko na nebu ili na vodi uz pomoć ove fantastične igračke za gradnju LEGO® Creator 3 u 1 Supersonična letelica (31126). Sadrži izuzetno brzu trkačku letelicu sa kabinom, točkovima koji se uvlače, plamenovima koji se ispaljuju iz motora i postoljem za izlaganje. LEGO igračke za maštovitu igru Ljubitelji LEGO-a koji vole brzu akciju imaju 3 različita autentična modela za gradnju i igru u ovom kompletu LEGO Creator 3 u 1. Mogu da naprave igračku mlaznjak, zatim da ga transformišu u helikopter ili trkački brod, ili da od 215 kocki osmisle i naprave sjajno vozilo. Digitalni užitak za LEGO graditelje Komplet igračaka sadrži interaktivno digitalno uputstvo za gradnju za još zabavniji užitak u gradnji. Alati za uveličavanje i rotiranje, koji su dostupni u aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete, pomažu deci da vizualizuju model dok grade.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code