Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

41694 Ambulantno vozilo veterinarske klinike

Šifra proizvoda: 41694

Zabavna igračka sa veterinarskim ambulantnim vozilom pomaže mališanima da nauče kako da grade

1.199,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za poručivanje. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Itanu je potrebna tvoja pomoć! Njegov jadni psić Sani se povredio. Stefani se vozi Medenim gradom u ambulantnom vozilu veterinatske stanice. Pozovi je i reci da požuri na mesto nezgode. Proveri Sanijeve povrede, a zatim mu pomozi da uskoči na nosila. Povuci nadole, otvori zadnja vrata ambulantnog vozila i ubaci psića. Zajedno ste pomogli kuci da se oseća bolje!

Pomozite deci uzrasta od 4 i više godina da razviju veštine gradnje dok se igraju heroja sa igračkom LEGO® Friends Ambulantno vozilo veterinarske klinike (41694). Deca spasavaju jadnu kucu i uče da su prijatelji uvek tu jedni za druge. Uživaće dok voze slatko ambulantno vozilo, sa zadnjim vratima sa šarkama, nosilima i dodacima za negu životinja. Zabavne gradnje za malu decu Kreativni pokloni za uzrast 4+ sadrže pametne funkcije koje i dečacima i devojčicama pružaju sjajan užitak u igri, uključujući korisnu kocku za početnike koja mališanima daje stabilnu bazu za gradnju. Kolekcionarske igračke za uzrast 4+ odličan su način na koji odrasli mogu da podele zabavu u gradnji sa mališanima. Ako su odrasli takođe početnici u LEGO gradnji, nema razloga za brigu – ovaj komplet uključuje interaktivni digitalni vodič u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions, koji deci maksimalno pojednostavljuje gradnju.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code