Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

41697 Vozilo za zaštitu kornjača

Šifra proizvoda: 41697

Omogućite deci da budu heroji LEGO® misije spasavanja kornjača

1.199,00  RSD 959,20  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

O, ne! Ljutita kraba se ustremila na bebu kornjaču. Skoči na dasku za surf i spasi bebu. Donesi je na obalu dok Ema pristiže u terencu. Pregledaj mladunče medicinskim priborom i napoj ga. Ubaci majku i mladunče u prikolicu i odvezi ih na bezbedniju plažu. Nemoj zaboraviti da postaviš znak upozorenja da spasiš druge kornjače od opasnosti!

Deca mogu da uživaju u zabavnoj igri spasavanja uz komplet LEGO® Friends Vozilo za zaštitu kornjača (41697). Oduševite male heroje uzrasta 6+ sjajnom igračkom, kojom mogu da se igraju kako pomažu LEGO Friends Emi da bude heroj dana i spasi bebu kornjaču od krabe.

ATV za zabavno spasavanje u svakom trenutku
Izdržljive LEGO kocke visokog kvaliteta povezuju se i dobija se igračka ATV koja se vozi sa uklonjivom prikolicom, u kojoj spasilački tim može da se pobrine za životinje. Uz ovu kolekcionarsku igračku takođe dolazi kul daska za surf za akcione priče. Potrebna vam je igračka da zabavljate decu u pokretu? Kompaktna igračka ATV je savršene veličine i staje u torbu, pa je uvek nadohvat ruke.

Briga o stvorenjima
Deca koja vole životinje obožavaće ovu LEGO Friends igračku, uz koju dolaze 3 junaka stvorenja, tako da je savršen rođendanski poklon za decu koja uživaju u igri negovanja. Upoznajte dečake i devojčice sa popularnim igračkama Medenog grada, gde mogu da istražuju svoje strasti u društvu najboljih prijatelja.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code