Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

41709 Kuća za odmor na plaži

Šifra proizvoda: 41709

Fleksibilna zabava sa ovom modularnom igračkom sa tematikom plaže

8.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Prepusti se sjajnom užitku u vikendici na plaži. Skokni do grada na električnom trotinetu i kupi zalihe za frižider. Kada se vratiš kući, ako osećaš da imaš energije, odigraj partiju stonog tenisa sa Miom. Ako nemaš, opusti se u bazenu na krovu. Otplivaj do vodenog skutera i skoči na dušek na naduvavanje u obliku banane. Drži se čvrsto… ili nemoj, jer polovina zabave leži upravo u tome kada odletiš!

Omogućite deci uzrasta 7+ da ožive prazničnu atmosferu uz komplet za igru LEGO® Friends Vikendica na plaži (41709). Sadrži pregršt funkcija i igračaka uz koje deca mogu da se igraju letnjih dana na plaži. Kuća ima 2 spavaće sobe, 1 sa kupatilom i toaletom, kao i balkon i bazen na krovu, kuhinju i dnevnu sobu. Napolju se nalazi sto za stoni tenis, čamac i čamac na naduvavanje u obliku banane za uzbudljivu akciju na talasima. Deca mogu da istraže sve ove funkcije sa 4 LEGO Friends junaka. Potpuno fleksibilna zabava Pošto je svaki element modularan, kreativna deca će uživati dok konfigurišu gradnju kako požele! Mogu da naprave 1 celovitu kuću, da naslažu prostorije i naprave viši objekat, ili da naprave 3 zasebna objekta i zajednicu na plaži. Mogu da menjaju prostorije na spratu – za beskonačno svežu igru. Podignite nivo zabave u gradnji Preuzmite aplikaciju LEGO Building Instructions za pristup interaktivnim vodičima za gradnju koji omogućavaju deci da rotiraju i pregledaju model dok grade.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code