Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

41725 Zabava na plaži

Šifra proizvoda: 41725

Zabavan poklon za decu koja uče da grade

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Zabavan je dan na plaži! Liena je stigla svojim plažnim bagijem, spremna da se nađe sa drugom Zekom. Ponela je frižider sa bananom i slasnim sladoledom. Zek surfuje na talasima, a onda se pojavljuje beba delfin i pliva pored njega. Dok prijatelji uživaju u suncu, Zekov ljubimac – pas Dango, opušta se sa koskom u senci palminog drveta. Kako divan dan!

Deca uzrasta 4+ koja vole da se igraju na plaži mogu da kreiraju priče pomoću kompleta za gradnju LEGO® Friends Zabava sa plažnim bagijem (41725). Ovaj komplet igračaka pomaže deci da nauče da grade dok uživaju u kreativnoj igri sa junacima Lienom i Zekom. Zahvaljujući svojoj energiji i entuzijazmu, Liena se savršeno slaže sa druželjubivim Zekom. Dodaci uključuju frižider za plažu sa bananom i sladoledom. Komplet takođe sadrži igračku bagi za plažu i talas, mopsa i delfina.

Inspirativni novi graditelji
LEGO 4+ kompleti su osmišljeni tako da deci pruže brzo i plodonosno graditeljsko iskustvo. Sadrže korisnu kocku za početnike – čvrstu bazu na kojoj deca grade zabavne scene.

Aplikacija LEGO Builder povešće vas i vaše dete u intuitivnu avanturu gradnje, u kojoj možete da uveličavate i rotirate modele u 3D, sačuvate postavke i pratite napredak.

Dobro došli u narednu generaciju Medenog grada
Deca mogu da steknu prijatelje, otkriju uzbudljive lokacije i da se igraju realističnih avantura u LEGO Friends univerzumu.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code