Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

41730 Dunjina kuća

Šifra proizvoda: 41730

Deca se pozivaju da se igraju u Dunjinoj kući

8.990,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Hajde da se družimo u Dunjinoj kući. Leo i Alaja su takođe ovde i može se uživati u brojnim zabavnim aktivnostima. Pomozi Leu da napravi ukusne pite od jabuka sa drveta. Upoznaj Dunjinu mamu Miu. Zatim se pridruži Alaji napolju i istimari novo ždrebe, a onda uživaj u piti i mlečnom napitku sa ukusom bundeve pored logorske vatre. Opa, čini se da se pas Dejzi igra među bundevama – vreme je za njeno kupanje!

Otkrij kuću punu prijateljstva za uzrast 7+ uz pomoć kompleta LEGO® Friends Dunjina kuća (41730). Deca će uživati u susretu sa milom Dunjom. Pozvala je u goste svoje prijatelje Lea i Alaju i za sve je isplanirala aktivnosti. Ko voli da mesi pecivo može da pomogne Leu da obere jabuke i da zatim ispeče pitu u kuhinji. U međuvremenu, mali ljubitelji životinja mogu zajedno sa Alajom da brinu o novom ždrebetu. Kuća ima mnogo prostorija za istraživanje, uključujući kuhinju, udobnu dnevnu sobu, trpezariju, kupatilo i Dunjinu spavaću sobu inspirisanu prirodom. Ima dosta prostora i na otvorenom, uključujući balkon sa teleskopom, dnevnikom i dvogledom, pomoću kojih prijatelji mogu da posmatraju ptice.

Novi način gradnje
Neka aplikacija LEGO Builder vodi vaše mališane kroz avanturu intuitivne gradnje, omogućavajući im da uveličavaju i rotiraju modele u 3D rezoluciji, da sačuvaju postavke i prate napredak.

Dobro došli u narednu generaciju Medenog grada
Deca mogu da steknu prijatelje, otkriju uzbudljive lokacije i da se igraju realističnih avantura u LEGO Friends univerzumu.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code