Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

41745 Dunjina štala sa konjima

Šifra proizvoda: 41745

Kreativna igra sa tematikom konja

8.290,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu ili poruči za brzu isporuku!

Brini se o konjima u Dunjinoj štali. Dunjina drugarica Alaja je tu da pomogne. Upotrebi prepreku za skakanje za obuku konja. Očisti štale, zatim osedlaj konje da bi ostali u vrhunskom stanju. Daj im nešto da prezalogaje dok se Dunja i Alaja opuštaju uz piće u kuhinji. Uživaj u vožnji kočijom pre nego što se ušuškaš i zaspiš na udobnim krevetima od slame.

Poklonite malim ljubiteljima konja uzrasta 7+ igračku za gradnju LEGO® Friends Dunjina štala sa konjima (41745). Komplet sadrži mini-lutke Dunju i Alaju, 2 junaka konja i dodatke za kreativnu igru. Deca mogu da brinu o konjima i da ih zakače za kočije, a zatim da se provozaju. Mogu da uživaju i dok upoznaju junake. Dunja i Alaja imaju različite ličnosti, ali najbolje su drugarice. Podjednako uživaju kada ništa ne rade zajedno kao i kada idu u avanture. Iznad štale je udobna kuhinja i prostor za spavanje sa krevetima od slame. San svakog ljubitelja konja!

Pojačaj zabavu
Deca mogu da uživaju u avanturama jednostavne i intuitivne gradnje uz aplikaciju LEGO Builder. Ovde mogu da uveličavaju i rotiraju modele u 3D rezoluciji, da sačuvaju postavke i prate napredak.

Dobro došli u narednu generaciju Medenog grada
Deca mogu da steknu prijatelje, otkriju uzbudljive lokacije i da se igraju realističnih avantura u LEGO Friends univerzumu.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code