Akcija! Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

41758 LEGO® Friends božićni kalendar 2023

Šifra proizvoda: 41758

LEGO® Friends Božićni kalendar za one koji vole ljubimce

3.390,00  RSD 2.034,00  RSD

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za isporuku na kućnu adresu. Kontaktiraj nas za informacije o dostupnosti.

Ljubimci Medenog grada proslavljaju praznike na igralištu za kućne ljubimce. Pomozi im da odbrojavaju dane do velikog praznika uz LEGO® Friends Božićni kalendar. Otkrij drugog junaka, igračku ili aktivnost iza svakih vrata. Ukrasi božićnu jelku. Zatim kreiraj aktivnosti u kojima će uživati ljubimci dok istražuju igralište. Rekonstruiši gradnju i kreiraj nove avanture za životinjske prijatelje.

Podarite LEGO® Friends fanovima uzrasta 6+ poklon za prazničnu sezonu – komplet LEGO Friends Božićni kalendar za 2023. (41758). Sva vrata se otvaraju i otkriva se mini-lutka, mikrolutka ili mini-gradnja, zahvaljujući kojima je odbrojavanje do Božića još posebnije.

Kreativan poklon za one koji vole ljubimce
Ovaj božićni kalendar odaje počast ljubimcima Medenog grada. Deca će sa oduševljenjem otkrivati različite životinje, mini-lutke, mini-gradnju i dodatke koji zajedno kreiraju praznični izložbeni model igrališta za ljubimce. Ljubimci mogu da se igraju na igralištu ili da se provozaju božićnim vozom. Deca mogu da probude kreativnost dok pomažu Leu i Dunji da ukrase božićnu jelku.

Prilagodljiva božićna izložbena figura
Kalendar sadrži podlogu za igru i različite module koji mogu da se povežu i rekonstruišu tako da se dobije igralište na kom se mogu igrati svi ljubimci. Deca mogu da pronađu božićnu kutiju i da ukrase i prilagode božićnu jelku raznovrsnim šarenim tačkama.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code