Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!Preporučujemo

42078 Mack® Anthem™

Otkrij inovativni dizajn kamiona i prikolice MACK Anthem!

20.990 din

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči do 13:00 časova radnim danima za isporuku već naredni radni dan!

Oznaka:

Uživaj u korisnom i inovativnom iskustvu gradnje uz ovu izvanrednu 2-u-1 LEGO® Technic repliku kamiona MACK Anthem. Razvijen u saradnji sa kompanijom MACK® Trucks Inc., ovaj model sa izuzetno preciznim detaljima oslikava čitav spektar realističnih svojstava i funkcija kamiona. Otvori vrata kamiona i videćeš dobro opremljenu kabinu vozača sa svim detaljima na instrument tabli, volanom, štitnicima od sunca, podesivim sedištima i krevetom na sprat, dok ćeš ispod haube pronaći redni motor sa 6 cilindara, pokretnim klipovima i hladnjakom koji se okreće. Kamion možeš da odvezeš na željeno mesto i da ga parkiraš, kao i da spustiš noge stajnog trapa, obezbediš nosače i upravljaš sinhronizovanim ručicama krana da podigneš teret na odvojivu prikolicu. A kada poželiš novi izazov gradnje, možeš da kreneš ispočetka i da napraviš čuveni kamion za odnošenje smeća MACK LR koji ima mnoštvo autentičnih detalja.