Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

42099 4×4 Ekstremni terenac (na daljinsko upravljanje)

Šifra proizvoda: 42099

Otkrij neverovatan 4×4 X-treme terenac kojim se upravlja putem aplikacije!

27.590,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznake: , ,

Spremi se za novi užitak u igri uz sjajan LEGO® Technic™ 4×4 X-treme terenac. Ovim modelom se upravlja putem aplikacije LEGO TECHNIC CONTROL+ i uz njega dolazi pregršt naprednih opcija i funkcija koje se kontrolišu putem aplikacije! Izaberi među različitim ekranima za upravljanje da voziš napred, nazad, da upravljaš, ubrzavaš, kočiš i da prelećeš preko prepreka, reprodukuješ kul zvučne efekte i dobijaš povratne informacije u realnom vremenu, kao što su evidencija brzine i nagiba – sve to praktično uz pomoć pametnog uređaja! Ili možeš da testiraš svoje veštine u odeljku aplikacije za izazove i dostignuća – koliko bedževa za nagrade možeš da sakupiš? A uz funkciju nezavisnog visokog podizanja, ogromnih točkova i guma, kao i sjajnog obrasca boja sa složenim detaljima u vidu nalepnica, ovaj super-snažni LEGO 4×4 stvarno je najneverovatniji terenac kojim se upravlja putem aplikacije u gradu!
Da li si spreman/-na za naredni nivo LEGO® užitka u igri? LEGO Technic™ 4×4 X-treme terenac osnažen je naprednom funkcijom pametnog čvorišta sa 3 motora, a njime se upravlja putem intuitivne aplikacije LEGO TECHNIC CONTROL+. Tehnologija sofisticirane aplikacije omogućava izuzetno precizno kretanje i funkcije, uz pružanje beskrajno autentičnih kombinacija digitalne igre sa autentičnim zvučnim efektima. Korisnici mogu da izaberu različite komandne ekrane za kretanje napred, nazad, zaobilaženje, ubrzavanje, kočenje i prelaženje preko prepreka. Takođe možeš da dobiješ povratne informacije u realnom vremenu, kao što su evidencija brzine i nagiba ili da testiraš svoje veštine u odeljcima izazova i dostignuća u aplikaciji. Ovaj snažan 4×4 kamion kojim se upravlja putem aplikacije sadrži nezavisno kačenje na velikim visinama, velike točkove sa velikim gumama i obrazac svežih boja sa složenim detaljima na nalepnici. Njegovi složeni mehanizmi opreme i tehnologije upoznaju LEGO graditelje sa naprednim elementima inženjeringa, uz unapređenje vremena reagovanja, veština kognitivnog razmišljanja i kreativnog rešavanja problema.
• Ovim kul modelom igračke kamiona upravlja se putem aplikacije LEGO® TECHNIC™ CONTROL+, a pokreće ga napredna funkcija pametnog čvorišta sa 2 XL motorima i 1 L motorom za sveobuhvatniji užitak u igri, autentično kretanje i višesatnu zabavu.
• LEGO® 4×4 X-treme terenac kojim se upravlja preko pametnog uređaja sa 3 alternativna ekrana. Poseti adresu LEGO.com/devicecheck za listu kompatibilnih pametnih uređaja.
• Višefunkcionalno upravljanje: Vozi napred, unazad, zaobilazi, ubrzavaj, koči, prelazi preko prepreka, reprodukuj zvučne efekte i dobijaj povratne informacije u realnom vremenu, kao na primer evidenciju brzine i nagiba.
• Upravljanje jednim dodirom: Prevuci prstom preko ekrana u željenom smeru i gledaj kako 4×4 sprovodi manevar.
• Izazovi i dostignuća: Ispunite izazove da otključate značke dostignuća.
• Snažni LEGO® kamion kojim se upravlja preko aplikacije sa nezavisnim kačenjem na velikim visinama i velikim pneumaticima.
• Pametno čvorište raspolaže tehnologijom povezivanja Bluetooth niske energije (BLE), dugme za pokretanje, senzor za 6 osa (3 žiro senzora i 3 senzora akcelerometra) i 4 priključka za povezivanje.
• Preuzmite aplikaciju LEGO® TECHNIC™ CONTROL+ iz prodavnica App Store ili Google Play. Zatraži dozvolu od roditelja pre nego što posetiš internet.
• Ovaj kamion kojim se upravlja na daljinu zahteva baterije (nisu priložene). Pogledajte pakovanje proizvoda za vrstu i količinu.
• Ovaj LEGO® Technic™ model koji se gradi upoznaje male LEGO graditelje sa naprednim elementima inženjeringa, uz poboljšanje vremena reagovanja, veština kognitivnog razmišljanja i kreativnog rešavanja problema.
• Nije kompatibilan sa LEGO® sistemima sa električnim funkcijama.
• 4×4 X-treme terenac meri preko 7” (19 cm) visine, 12” (33 cm) dužine i 8” (22 cm) širine.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code