Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!Preporučujemo

42110 Land Rover Defender

Šifra proizvoda: 42110

Otkrijte reprezentativni 2019 Land Rover Defender!

23.990,00  RSD

Poslednji komad!! Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Oznake: ,

Istražite inovativni inženjering i dizajn jednog od vodećih svetskih proizvođača gradskih i terenskih vozila uz ovaj impresivni model repliku LEGO® Technic™ Land Rover Defender – sjajan izložbeni komad za kućni i kancelarijski prostor. Razvijena u saradnji sa kompanijom Land Rover, ova detaljna reprodukcija predstavlja divno izrađene i oblikovane površine vozila, a sadrži mnoštvo realističnih funkcija, uključujući vožnju na svim točkovima sa 3 diferencijala, nezavisno ogibljenje na obe osovine i funkcionalan ključ. Otvori vrata i otkrićeš kabinu bogatu detaljima sa funkcionalnim volanom, detaljnom komandnom tablom i prenosnim sistemom koji će biti dostupan od oktobra 2019. godine sa 2 poluge za aktiviranje više ili niže brzine i biračem za promenu brzine – najsloženiji LEGO Technic menjač do sada! Takođe možeš da preklopiš zadnja sedišta unapred da možeš da vidiš sekvencijalni menjač sa 4 brzine, da podigneš haubu da vidiš linearni motor sa 6 cilindara sa pokretnim klipovima ili okreneš rezervni točak montiran na zadnjoj strani da otvoriš zadnja vrata. Uklonjivi krovni nosač sa kutijom za skladištenje, bisagama, merdevinama i podloge protiv proklizavanja, kao i komplet felne originalnog dizajna sa pneumaticima koji prianjaju o put dodaju završne detalje ovom veličanstvenom modelu.

Uverite se iz prve ruke u dizajn vozila vodeći na svetu uz ovaj izuzetno autentičan model za izlaganje 42110 LEGO® Technic™ Land Rover Defender. Razvijena u partnerstvu sa kompanijom Land Rover, ova impresivna LEGO replika prikazuje izvanredan nivo prefinjenosti vozila sa čistim, modernim linijama i izvajanim površinama, a uz nju dolaze felne originalnog dizajna sa prianjajućim pneumaticima, kao i realistične opcije i funkcije. Vrata koja se otvaraju omogućavaju pristup složenoj kabini sa funkcionalnim volanom, detaljnom komandnom tablom i prenosnim sistemom koji će biti dostupni od oktobra 2019. godine sa 2 poluge za aktiviranje više ili niže brzine i biračem za promenu brzine – najsloženiji LEGO Technic menjač do sada! U enterijeru se takođe nalaze zadnja sedišta koja se preklapaju unapred koja pružaju vizuelni pristup sekvencijalnom menjaču sa 4 brzine. A to nije kraj posvećenosti detaljima. Ovaj neverovatni model replike ima i linearni 6-cilindrični motor sa pokretnim klipovima ispod haube, funkcionalni pogon na svim točkovima sa 3 diferencijala, nezavisno ogibljenje na obe osovine i funkcionalni ključ. Možete čak da otvorite zadnja vrata okretanjem rezervnog točka montiranog na zadnjoj strani. Sa krovnim nosačem sa kutijom za skladištenje, bisagama, merdevinama i podlogama protiv proklizavanja, ova impresivna verzija savršenog primera vozila za sve terene dizajnirana je da pruži sveobuhvatni i nagrađujući užitak u gradnji. Savršen poklon za obožavatelje Land Rover automobila i ljubitelje klasičnih kolekcionarskih modela automobila.

 • Sadrži autentično dizajniranu karoseriju sa amblemima Land Rovera, felne originalnog dizajna sa prianjajućim pneumaticama, uklonjivi krovni nosač sa kutijom za skladištenje, bisage, merdevine i podlogu protiv proklizavanja, vrata koja se otvaraju, haubu i zadnja vrata, kao i detaljnu kabinu.
 • Funkcije obuhvataju sekvencijalni menjač sa 4 brzine, pogon na svim točkovima sa 3 diferencijala, nezavisno ogibljenje na obe osovine, detaljni linijski 6-cilindrični motor i funkcionalni ključ.
 • Kabina sadrži detaljnu kontrolnu tablu, funkcionalan volan i zadnja sedišta koja se preklapaju unapred koja otkrivaju sekvencijalni menjač sa 4 brzine.
 • Prenosni sistem koji će biti dostupni od oktobra 2019. godine sa 2 poluge za aktiviranje više ili niže brzine i biračem za promenu brzine – najsloženiji LEGO® Technic™ menjač do sada!
 • Pogledajte obrazac maslinasto zelene, sive i crne boje.
 • Podignite haubu da vidite linijski 6-cilindrični motor sa pokretnim klipovima.
 • Otvorite vrata da biste pristupili detaljnoj kolibi.
 • Okrenite rezervni točak montiran na zadnjoj strani da otvorite zadnja vrata.
 • Sadrži zbirku autentičnih nalepnica.
 • Ovaj komplet LEGO® Technic™ osmišljen je tako da obezbedi sveobuhvatni i nagrađujući užitak u gradnji.
 • Ovaj komplet sadrži preko 2500 elemenata.
 • Land Rover Defender meri preko 8” (22 cm) visine, 16” (42 cm) dužine i 7” (20 cm) širine.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code