Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

42148 Ratrak

Šifra proizvoda: 42148

2-u-1 model snežne igračke

1.199,00  RSD

Na lageru - Preuzmi u Beogradu već danas ili poruči za brzu isporuku!

Hajde da sredimo padine cakum-pakum uz komplet LEGO® Technic Kamion za uklanjanje snega. Uz pomoć gumenih pneumatika i gusenica, ovo vozilo za čišćenje snega jednostavno se kreće preko staza i pomera ili ravna sneg. Koristi poluge za podizanje, spuštanje i okretanje prednje lopate. Druga poluga podiže i spušta zadnji element za uklanjanje snega. Kada osetiš spremnost za nešto novo, transformiši 2-u-1 model u kul motorne sanke.

Deca uzrasta 7+ koja vole sportove na snegu doživeće pregršt zabave uz komplet igračaka LEGO® Technic Kamion za uklanjanje snega (42148). Dok istražuju funkcije vozila – kao što su pokretne gusenice i poluge koje podižu i spuštaju lopate – istovremeno i uče.

Napravi nešto novo
Ovaj 2-u-1 model obogaćuje igru dodatnom dimenzijom budući da se kamion za uklanjanje snega transformiše u motorne sanke, omogućavajući malim graditeljima da osmisle još zabavnih avantura na padinama. Aplikacija LEGO Builder povešće vas i vaše dete u intuitivnu avanturu jednostavne gradnje. Uveličajte i rotirajte modele u 3D rezoluciji, sačuvajte postavke i pratite napredak.

Uvod u inženjerstvo
Kompleti sa modelima koji se grade LEGO® Technic sadrže realistično kretanje i mehanizme koji mladim LEGO graditeljima predstavljaju univerzum inženjeringa na pristupačan i realističan način.

Visa Platne kartice | Master Card Platne kartice | Maestro Platne kartice | Dina Platne kartice | American Express Platne kartice | Banca Intesa Verified by Visa Master Card Secure Code